Let’s collab: ‘Lucardi Juwelier’ – Guess bracelet

image

Enkele weken geleden werd ik gecontacteerd door Melanie van ‘Lucardi Juwelier’. Ze vroeg of ik geïnteresseerd was in een samenwerking. Daar zeg ik niet neen tegen… en al zeker niet als ik een juweel mag uitkiezen van de Lucardi Juwelier online shop! Kijk verder om te zien wat ik uitkoos.

A couple of weeks ago, Melanie from ‘Lucardi Juwelier’ contacted me if I would be interested in a little collaboration. No arguments from me there, as I got to pick something from the Lucardi Juwelier online shop! Find out what I chose…

The brand/het merk

image

Lucardi Juwelier is een online shop met een uitgebreid aanbod juwelen en horloges voor hem, haar en ook voor kinderen. Het is een Nederlands merk, maar ze doen sinds kort ook de Belgische markt aan. Naast de webshop, zijn er zo’n 101 winkels verspreid over Nederland. Naast het huismerk, verkopen ze ook nog tal van andere merken zoals Guess, Donna Mae en Nouveau Vintage.

Nog op zoek naar een Valentijnsgeschenkje voor je echtgenoot? Voor de verjaardag van je zus? Voor de sweet sixteen van je nichtje? Of wil je gewoon jezelf lekker verwennen? Zoek dan niet meer verder en surf naar de online shop van Lucardi Juwelier voor stijlvolle, trendy, klassieke, stoere en betaalbare juwelen!

Lucardi Juwelier is a large online shop which offers an extensive range of jewellery and watches for him, her and also for kids. It’s a Dutch brand, but they have just entered the Belgian market and besides the webshop, they also have 101 shops in Holland. Besides their private label, they sell other brands as well, like Guess, Donna Mae and Nouveau Vintage.

So are you still looking for a Valentine’s gift for your husband? Your sister’s birthday? Your niece’s sweet sixteen or do you just want to spoil yourself? Stop looking and check out the online shop from Lucardi Juwelier for stylish, trendy, classic, cool and affordable jewellery!

What did I choose/wat heb ik gekozen?

DSC_8354

Dat is toch wat ik deed toen ik deze samenwerking aangeboden kreeg… en jongens wat was het moeilijk kiezen! Ik kon maar niet beslissen of ik nu zou gaan voor die fantastische Donna Mae horloge, die leuke Buckley London oorringen of die mooi Guess Sieraden armband… de armband heeft uiteindelijk gewonnen!

En hij is echt fantastisch… hij is stijlvol, minimalistisch en trendy. De armband is ‘roseplated’ (wat betekent dat hij met een dun laagje rosé goud is bedekt) en bevat tal van Swarovski kristallen. Ik ben zo blij met m’n nieuw armbandje!

That’s what I did when I was offered this collaboration… and boy the choice was very hard! I just couldn’t decide to go for that fab Donna Mae watch, those cute Buckley London earrings or this beautiful Guess Jewels bracelet… in the end the bracelet won!

This bracelet is everything… stylish, minimalist and trendy. It’s roseplated and partially covered in Swarovski crystals. I’m so happy with my new bracelet!

Review/beoordeling

DSC_8351

En natuurlijk is het fijn zo’n prachtige armband aangeboden te krijgen… maar hieronder geef ik jullie toch mijn eerlijke mening over mijn samenwerking met Lucardi!

And of course it’s fun to be offered a gorgeous bracelet, but below you find my honest opinion of  my collaboration with Lucardi!

Pros 

 • clear pictures/duidelijke foto’s
 • fast delivery/snelle levering
 • free delivery from 29,99 EUR/geen verzendkosten vanaf 29,99 EUR
 • extensive range for him, her and the kids/uitgebreid aanbod voor hem, haar en de kids
 • engraving of certain jewels is possible/bepaalde juwelen kan je ook laten graveren
 • free return/gratis terugzenden
 • nice packaging/mooie verpakking
 • the webshop is easy to use/de online shop is gemakkelijk in gebruik
 • there are plenty of filters which makes chosing easy/er zijn heel wat filters zodat kiezen gemakkelijker wordt
 • friendly and correct online service/vriendelijke en correcte service

image

Cons

 • De omschrijving van de juwelen is soms iets te summier. Bij het armbandje dat ik gekozen had werd er bv. geen afmeting vermeld. Omdat ik nogal brede polsen heb, vond ik het riskant het zo maar te bestellen. Na een mailtje naar Lucardi werd mij de correcte maat door gegeven, zodat ik met een gerust hart het armbandje kon bestellen!
 • Sometimes, the description of the jewellery doesn’t suffice. For instance, the description of the bracelet I chose didn’t mention the measurements. As my pulse is quite thick, I didn’t want to risk choosing the bracelet and it being too small. But after an email to Lucardi I could order the bracelet safely as they sent me the correct measurements.
 • Ik kan het wel begrijpen dat men juwelen liever ziet en past alvorens ze aan te kopen. Bij Lucardi heb je echter 14 dagen tijd om de aangekochte zaken gratis terug te zenden.
 • I can understand that people like to see and try the jewellery they want to buy. That’s why at Lucardi you’ve got 14 days to return your purchases for free.

Conclusion/conclusie

Stijlvolle juwelen uitkiezen terwijl in je pyjama op de sofa zit? Surf dan vlug naar Lucardi Juwelier!

Choosing stylish jewellery whilst sitting on the sofa in your pj’s? Then I’d definitely recommend Lucardi Juwelier!

Love, Kathleen

DSC_8355

 

 

 

2 thoughts on “Let’s collab: ‘Lucardi Juwelier’ – Guess bracelet

  1. This is really subtle, isn’t it? I liked the roseplated collection of Guess… did hesitate as there was a silver one I also liked but opted for the roseplated in the end 🙂 Have a lovely weekend Annette!

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.