Beauty ‘n Fashion: Let’s go shopping: Beveren – Twist&Mix by Annick Goedhuys

DSC_6019

Vandaag start ik met een nieuwe rubriek op mijn blog: ‘Exploring my neighbourhood’. De titel van deze nieuwe rubriek spreekt voor zich… ik neem je mee naar allerlei leuke plaatsen, brasseries, boetieks,… in de buurt van mijn woonplaats Beveren in Vlaanderen, België.

Om deze nieuwe rubriek in stijl te starten, gaan we naar dé fashion hotspot in Beveren… Twist&Mix by Annick Goedhuys!

I have decided to start this new column on my blog: ‘Exploring my neighbourhood’. The title says it all really… I will be taking you to all these lovely places, brasseries, boutiques,… in and around my hometown Beveren in Flanders, Belgium.

To start off this new column, we’re going to thé fashion hotspot in Beveren… Twist&Mix by Annick Goedhuys!

 

DSC_6032

I write all my blogposts in English. But as the posts in this new column are specifically about my neighbourhood, I think it is quite obvious I will write them in English as well as in Dutch. I will put the English text in black, to make it easy to read this post!

Al mijn blogposts zijn in het Engels geschreven. Omdat deze nieuwe column specifiek over mijn buurt gaat, vind ik het nogal logisch om deze posts zowel in het Nederlands als in het Engels te schrijven! De Nederlandse tekst zal ik telkens in het blauw drukken, zodat je gemakkelijk door de tekst heen leest.

So here we go 🙂

DSC_6063

What/Wat?

DSC_6058

Twist&Mix by Annick Goedhuys is a conceptstore selling shoes, fashion, handbags, but also jewellery, books, candles, scarves, gifts,… It is a multibrand shop attracting all fashionistas of the region. It really is a fabulous place with classy collections!

Annick recently opened a second shop nearby: Twist&Mix Warande, also in Beveren. Here you can find the ‘sassy’ items, but more on this shop next time in ‘exploring my neighbourhood’!

Twist&Mix by Annick Goedhuys is een conceptstore waar je terecht kan voor kwaliteitsschoenen en -handtassen, de nieuwste mode, juwelen, boeken, kaarsen, sjaals, geschenken,… Het is een winkel waar je heel wat verschillende merken terug vindt en die alle fashionista’s aanspreekt! Het is echt een fantastische zaak met ‘classy’ collecties!

Annick heeft onlangs een tweede winkel geopend: Twist&Mix Warande, die je ook in Beveren kan terug vinden. Hier is de collectie iets speelser. Meer over Twist&Mix Warande een volgende keer in ‘op ontdekkingstocht in mijn buurt’!

Who/Wie?

 

DSC_6083
Annick (on the right) helping out a client.

Annick Goedhuys is the woman behind Twist&Mix. Ten years ago she started a shoe shop at this location, but a couple of years ago she decided to expand her offer and started selling fashion, accessories and gifts as well.

Annick is a passionate and honest woman who has a lot of experience in fashion!

Annick Goedhuys is de vrouw achter Twist&Mix. Tien jaar geleden startte ze een schoenenwinkel op deze locatie, maar enkele jaren geleden besliste ze om haar aanbod uit te breiden en ook kledij, accessoires en cadeau’s te verkopen.

Annick is een gepassioneerde, eerlijke vrouw met tonnen ervaring in de mode!

Where/Waar?

DSC_6028

Twist&Mix by Annick Goedhuys, Vrasenestraat 27, 9120 Beveren-Waas, Belgium

The boutique/conceptstore can be found in a period building in the shopping street of Beveren-Waas. It is divided into several rooms with high ceilings and doors, which makes your shopping spree a little more luxurious!

Deze boetiek/conceptstore kan je vinden in een prachtig herenhuis in de winkelstraat van Beveren-Waas. De winkel is onderverdeeld in verschillende kamers met hoge plafonds en deuren, wat het winkelen net dat tikkeltje luxueuzer maakt!

What’s on offer/Aanbod?

DSC_6070

Shoes/schoenen AGL, Ma&Lo, Natan Baume, Maripé, Pedro Mirallas, Jhay, Fruit, Arkk, Woden

Handbags/handtassen: Coccinelle, Gum, Sequoia

Fashion/mode: Baum und Pferdgarten, Tara Jarmon, Yucca, Kiltie, Rossopuro, 0039 Italy, Second Female, Peserico, Marie Sixtine

Accessories/accessoiresWouters & Hendrix, Pom Amsterdam, Beck Sondergaard, Komono

During my visit to the shop, I tried out several styles… which one do you prefer?

Tijdens mijn bezoekje aan de winkel, heb ik verschillende outfits uitgeprobeerd. Welke verkies jij?

DSC_6087

DSC_6091

DSC_6093

DSC_6095

Opening times/Openingsuren?

DSC_6059

Tuesday-Saturday from 10 am-6pm. You can also make an appointment to have a shopping night out with some girlfriends!

Dinsdag-zaterdag van 10u-18u. Je kan ook altijd een afspraak maken voor een avondje shoppen met vriendinnen!

More information/meer informatie?

DSC_6062

Website: Twist&Mix by Annick Goedhuys

Facebook: https://www.facebook.com/conceptstorebeveren.be/?fref=ts

Instagram: https://www.instagram.com/twist_mix/

Let me know what you think about this new column! Do you like the shop from Annick? Share your thoughts in the comments below…

Je kan onder deze post altijd een reactie plaatsen… wat vind je van deze nieuwe rubriek? Wat vind je van de winkel van Annick? Laat het me weten!

Love, Kathleen

DSC_6034

DSC_6069

DSC_6038
DSC_6071

DSC_6074

DSC_6036

DSC_6086

 

12 thoughts on “Beauty ‘n Fashion: Let’s go shopping: Beveren – Twist&Mix by Annick Goedhuys

 1. That sounds like an interesting shop to wander around. I also love the idea with English and Dutch. When we’re in Amsterdam I try to learn a little bit each time and see how many words I recognise, so having both texts is really useful for that!

  Liked by 1 person

  1. Awww, thanks for that lovely comment!!! It’s a bit more work of course writing in both languages, but I just have to write these in Dutch too of course as it’s about my neighbourhood… I hope I can help you a bit with your Dutch 😀 good luck on learning it as it’s quite a difficult language! Have a wonderful evening. Love, Kathleen

   Liked by 1 person

  1. Ja, die tweede rode jurk… de eerste is niet goed qua model voor mij, maar die tweede… instant crush 😀 mooie winkel hoor! Bedankt voor je reactie en nog een fijne woensdag. Kathleen x

   Like

  1. Bedankt en ja zeker 🙂 echt een prachtige winkel. Mooie spullen, een héél mooi pand en keigoed advies… ik kan het alleen maar aanraden 🙂 Bedankt voor je comment Sandra! Groetjes, Kathleen x

   Liked by 1 person

  1. Dit is inderdaad een iets hoger budget ja, maar ze hebben ook heel leuke spullen voor minder geld! En volgend week heb ik het over Annick haar tweede winkel, waar de merken budgetvriendelijker zijn. De rode jurk was idd prachtig… is van Tara Jarmon en ik had toch wel een beetje spijt toen ik hem terug in de rekken hing 😉 Groetjes! Kathleen

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.